Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним периодима, уз услове понегдје за краткотрајно слабу кишу. Вјетар слаб до умјерен, мјестимично и појачан, првенствено у вишим планинским предјелима на сјеверу, јужни и југозападни, у другом дијелу дана ће ослабити. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 22 степена.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

У Зеленици данас ће од 11 до 13 часова бити забрањен саобраћај за сва возила на потезу од Цркве Свете Тројице, улицама Црвена, Кућанска, Виноградарска, Пржине, Северова вода, Ђачка, затим улицама Поштанска, Жупе Драчевице, Ливаде и Старошколском улицом до Духовног центра „Свети Кирило и Методије“. Рјешење о измјени режима саобраћаја донијето је ради несметаног и безбједног одржавања Васкршње литије у Зеленици, обавјештавају из Секретаријата за комуналне ђелатности Општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
У наш град јутрос су стигли оОзлен из Лесковца, Вијена из Модриче и Банбус из Београда. По реду вожње у 7:00 је кренуо Озлен ка Београду, у 8:35 ће Лалалатовић ка Сарајеву. У 11:10 Јадран експрес ка Дубровнику и 12:10 Гацко превоз за Требиње.

АЕРОДРОМИ ТИВАТ
Са тиватског аеродрома данас седам летова, од којих су четири ка Београду. Први авион ка Београду полетио је у 7:20. Наредни су у 11:50, 15:20 и 18:40. Лет ка Сарбрикену је у 10, Лондону 11:25 и Берлину 14:55.

АМСЦГ
У већем дијелу земље саобраћа по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације. Због празника на државним путевима неће бити тоталних обустава саобраћаја . Радови ће се изводити уз поштовање привремене саобраћајне сигнализације гдје су могући застоји не дужи од 15 минута. Обуставе саобраћаја почињу сјутра сутра. Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 8 саобраћајних незгода у којима у којима је 1 особа задобила теже а 2 особе лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here