Бебирон пузијадом завршена манифестација „Бирам радост“

Манифестација „Бирам радост“  коју је протекла три викенда организовала Туристичка организација Херцег Нови завршена је данас на најрадоснији хришћански празник програмом „Бебирон  пузијада“.

У највеселијој трци учествовало је 20 беба и све су оне добиле вриједне награде које је уручио директор ТО Ђорђе Станојловић.

-Успјели смо у сарадњи са Општином и свим градским службама да направимо круну манифестације овдје на Шкверу, да окупимо велики број дјеце од оних који пузе па до старијих за које смо организовали разноврстан програм. Надам се да смо овом манифестацијом донијели једну нову туристичку вриједност и нову радост коју град заслужује и која ће надам се постати традиција, казао је Станојловић.

Како је рекао циљ манифестације је да  окупи што више људи и да скрене пажњу на Херцег Нови као на једну породичну дестинацију.

-Надам се да смо у томе успјели,   и наравно наставићемо у том маниру и у даљем периоду. Ова манифестација није новина у свијету, то је нешто што смо ми прихватили и адаптирали на наше поднебље, казао је Станојловић.

Осликавање декоративних јаја, гастро понуда, дјечије игре и такмичења, украшавање медењака, цртање и бојење, те присуство аниматора, били су и данас дио веселе  атмосфере у којој је учествовао и дјечији хор „Цвркутићи“.

Манифестација се организује у сарадњи са НВО „Машкаре“ , док су за припрему разних делиција заслужне жене из НВО „Фешта“ Баошићи и Удружења жена „Бонаца“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here