17. ГАСФ: Божо Врећо и Мирослав Тадић сутра на Канли кули

Централни догађај 17 Гитар арт самр феста (Guitar art summer fest) концерт Божа Врећа и Мирослава Тадића биће уприличен сутра вече на Канли кули.  На данашњој конференцији ова два врхунска умјетника су поручила да публику очекује магичан концерт.

Умјетник Божо Врећо казао је да је Херцег Нови археолошки врло близак Босни и Херцеговини и да се јако радује да наступа на фестивалу који окупља посебне јединствене и на сваки начин умјетнике вриједне пажње.

-Драго ми је да је пријатељство између мене и Мирослава постало толико синхронизовано. Нема таквих интензивних проба све је врло пулсирајуће. Врло је слично неком организму који на јединствен начин дише и ствара. Захваљујем Бошку Радојковићу на организацију и што је концерт на Канли кули, казао је Врећо.

Концерт ће бити магичан, казао је Врећо.

– Магичан јер га магичним чиним ја, моје одлуке, моје стремљење, моје срце, мисија визија и превелика љубав према људима који ме окружују, казао је Врећо.

Мирослав Тадић поносан је што је од почетка дио овог фестивала и додао да он и Божо немају обичај да пробају сатима и данима, већ да се само догоре око програма и основних ствари.

-Све остало је препуштено том тренутку и нашој инспирацији. Препуштено је времену, простору и публици која је у Херцег Новом увијек за мене била изузетна. Канли кула је један невјероватан простор без обзира на услове. Мени се дешавало да некада тонска проба није звучала баш како треба , међутим када се деси концерт деси се нека магија. Ја свакако рачунам и на дио, казао је Тадић.

На концерту ће наступити Ивет Холцвар, Ђуси Ковач и Бранко Бако Јовановић. Почетак је сутра у 21 сат.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here