Ljeto 2024: Servisne informacije

Promjenljivo do potpuno oblačno i nestabilno, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Mjestimično se očekuju umjerene do obilne padavine, a lokalno su moguće i vremenske nepogode. Vjetar umjeren do jak, južni i jugoistočni, tokom noći sjeverni. Najviša dnevna temperature vazduha od 18 do 30 stepeni.

Privremena izmjena gradske autobuske linije

Autobusi gradskog saobraćaja danas neće stajati na autobuskim stanicama u blizini I i II faze Instituta „Dr Simo Milošević“ zbog nastavka radova na atmosferskoj kanalizaciji. Autobusi saobraćaju Jadranskom magistralom ka ulici V crnogorske brigade i nastaviti ulicom Sava Ilića. Iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti mole građane za razumijevanje i strpljenje do završetka radova.

Aerodrom Tivat

Sa tivatskog aerodroma danas letovi ka Beogradu, Oslu, Parizu, Rigi, Ljubljani, Luksemburgu…

Autobuska stanica

U naš grad danas stižu prevoznici iz gradova regiona. Dovoljno je polazaka ka zemljama regiona, a kartu je potrebno rezervisati par dana ranije.

Više informacija moguće je dobiti na 031 321 225 i 069 017 100 (Viber, WhatsApp),

AMSCG

Saobraćaj umjerenog tokom dana i pojačanog intenziteta na važnijim putnim pravcima u zemlji. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodile su se 33 saobraćajne nezgode  u kojima su 2 osobe zadobile teže a 10 osoba lakše povrede.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here