Љето 2024: Сервисне информације

Промјенљиво до потпуно облачно и нестабилно, са кишом, пљусковима и грмљавином. Мјестимично се очекују умјерене до обилне падавине, а локално су могуће и временске непогоде. Вјетар умјерен до јак, јужни и југоисточни, током ноћи сјеверни. Највиша дневна температуре ваздуха од 18 до 30 степени.

Привремена измјена градске аутобуске линије

Аутобуси градског саобраћаја danas неће стајати на аутобуским станицама у близини I и II фазе Института „Др Симо Милошевић“ због наставка радова на атмосферској канализацији. Aутобуси саобраћаju Јадранском магистралом ка улици V црногорске бригаде и наставити улицом Сава Илића. Из Секретаријата за комуналне дјелатности моле грађане за разумијевање и стрпљење до завршетка радова.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас летови ка Београду, Ослу, Паризу, Риги, Љубљани, Луксембургу…

Аутобуска станица

У наш град данас стижу превозници из градова региона. Довољно је полазака ка земљама региона, а карту је потребно резервисати пар дана раније.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp),

АМСЦГ

Саобраћај умјереног током дана и појачаног интензитета на важнијим путним правцима у земљи. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 33 саобраћајне незгоде  у којима су 2 особе задобиле теже а 10 особа лакше повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here