Proljeće 2024: Servisne informacije

Promjenjivo oblačno, tokom jutra ili prijepodneva mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Od sredine dana duži sunčani intervali, još ponegdje usljed jačeg razvoja oblaka, moguć je izolovani pljusak. Vjetar slab do umjeren, mjestimično i pojačan, na udare jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 29 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ

U većem dijelu zemlje saobraća se po uglavnom suvim kolovozima. Dodatna pažnja se preporučuje na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba nažalost poginula, a šest osoba je zadobilo lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planiran 21 let, a pet ih je za Beograd. Jutarnji „Air Montenegro“ je realizovan u 7.30, večernji je u 19.30, a kompanije „Air Serbia“ su u 8.35, 15.20 i u 22.05. Tri leta su za Istanbul, po dva za Beč i za London, a ostali su za: Vroclav, Ljubljanu, Izmir, Frankfurt, Rim, Brisel, Varšavu, Ankaru i Mančester.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda kasni sat i 45 minuta, i na Željezničkoj stanici u Baru ga očekuju oko 9.10. Polazak iz Bara za Beograd je svake večeri u 19.35. Lokalni vozovi saobraćaju redovno, a mjesta ima dovoljno. Dnevno ima šest polazaka za Podgoricu i tri za Bijelo Polje.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad prvi stigli “Ozlem tours” iz Leskovca, “Viena tour” iz Modriče i “Banbus” iz Beograda, a sledeće očekuju: “Jadran ekspres” iz Beograda, “Blue line” iz Novog Sada, “Niš ekspres” iz Niša, “Božur” iz Subotice, “Jugoprevoz Gacko” iz Trebinja, “Lens” iz Subotice i “Lastu” iz Beograda. U 7.00 je krenuo “Ozlem tours” za Beograd, u 8.10 će “Royal travel” za Split, 8.35 “Lalatović travel” za Sarajevo, u 9.30 “Božur” i “Blue line” za Dubrovnik, u 11.10 “Jadran ekspres” za Dubrovnik i u 12.10 “Jogoprevoz” za Trebinje.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here