Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјењиво облачно, током јутра или пријеподнева мјестимично киша или пљусак и грмљавина. Од средине дана дужи сунчани интервали, још понегдје услјед јачег развоја облака, могућ је изоловани пљусак. Вјетар слаб до умјерен, мјестимично и појачан, на ударе јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 18 до 29 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

У већем дијелу земље саобраћа се по углавном сувим коловозима. Додатна пажња се препоручује на дионицама које пролазе кроз усјеке, као и на путевима гдје је због радова измијењен режим вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, а шест особа је задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планиран 21 лет, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 22.05. Три лета су за Истанбул, по два за Беч и за Лондон, а остали су за: Вроцлав, Љубљану, Измир, Франкфурт, Рим, Брисел, Варшаву, Анкару и Манчестер.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 45 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9.10. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца, “Viena tour” из Модриче и “Банбус” из Београда, а следеће очекују: “Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” из Суботице, “Југопревоз Гацко” из Требиња, “Ленс” из Суботице и “Ласту” из Београда. У 7.00 је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.10 ће “Royal travel” за Сплит, 8.35 “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур” и “Blue line” за Дубровник, у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник и у 12.10 “Јогопревоз” за Требиње.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here