Zima 2024: Servisne informacije

Promjenljivo oblačno, sunčani intervali, ali ponegdje i slaba kiša, u južnim predjelima ujutru ili prijepodne, a u ostalom dijelu zemlje uglavnom od sredine dana. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 17 stepeni.

Zabrana saobraćaja Kameno Borići

Zbog održavanja zimske brdske auto trke „Kameno – Borići“, saobraćaj će danas i sutra biti zabranjen na lokalnom putu od Kamenog ka Borićima od 11.00 do 15.00 časova. Kako pojašnjavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti, zabrana se odnosi na dionicu od skretanja sa glavnog magistralnog puta (kafe Karakas) ka Borićima.

Zabrana saobraćaja  Igalo i centar grada

Zbog nesmetanog i bezbjednog kretanja svečane karnevalske povorke i zatvaranja 55. Praznika mimoze, saobraćaj će  danas privremeno biti zabranjen kroz Igalo i centar grada, saopštavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti.

Zabrana saobraćaja se odnosi na Njegoševu ulicu, na potezu od raskrsnice sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do ulice Save Kovačevića (picerija Tač), od 17.00 do 19.00 časova.

Saobraćaj će biti zabranjen i u ulicama Sava Ilića i Njegoševoj, na potezu od raskrsnice Ulica V Crnogorske brigade i Sava Ilića (bivši hotel Tamaris) do raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke), kao i u Osječkoj ulici. Zabrana će biti na snazi od 17.00 časova do završetka ceremonije zatvaranja.

Aerodrom Tivat

Sa aerodroma Tivat danas pet letova dva ka Istanbulu i tri ka Beogradu. Prvi let  ka Istanbulu je u 10:25, a potom u 12:50.  Letovi ka Beogradu su u: 11:15, 15:20 i 15:25 sati.

Autobuski saobraćaj

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje. U 7.00 sati je krenuo “Ozlem tours” ka Beogradu, u 8.35  je polazak ka Sarajevu, u 9.30,  pa u 11.10 ka Dubrovniku, a u 12.10 ka Trebinju.

AMSCG

Na većini putnih pravaca u zemlji  saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost. Duž klisura i usjeka skrećemo pažnju na moguću pojavu odrona. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na autoputu se saobraća bez izmjena u režimu saobraćaja. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 18  saobraćajnih nezgoda u kojima su 2 osobe zadobile  teže a 8 osobe lake povrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here