Зимски ред летења из Тивта ка Београду и Истанбулу

Након 30. октобра авиони црногорске  авиокомпаније Air Montenegro ће увести зимски ред летења из Тивта до Београда и Истанбула.

Веза са авио-чвориштима као што су Истанбул и Беград су значајна за путнике тиватског аеродрома јер ће на тај начин имати конекције са великим бројем других дестинација до почетка љетње сезоне.

Тиват – Београд

Летови ка Београду ће се обављати свакодневно. Уторком, четвртком и суботом је планиран полазак из Тивта у 8 ујутру, а повратак у 13:40 сати.

Понедељком ће полазак ће бити од 13:40, а је лет из правца Београда у 15:10 часова.

Због очекиваног појачаног интересовања петком и недељом ће, поред летова у истим терминима као и понедељком, бити уведен још по један лет са поласком из Тивта у 16:20 и поласком у супротном правцу у 17:50 сати.  

За авио-линију са тиватског аеродрома до Истанбула влада велико интересовање међу турским држављанима, који су приватним и пословним везама повезани са приморјем Црне Горе.

Тиват – Истанбул

До града на Босфору, Ембраер авиони Ер Монтенегра ће летјети из Тивта средом, четвртком, суботом и недељом са поласком у 11 сати и повратком у 15:30 из Истанбула.

Веза са авио-чвориштима као што су Истанбул и Београд су значајна за путнике тиватског аеродрома јер ће на тај начин имати конекције са великим бројем других дестинација до почетка љетње сезоне.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here