Зима 2024: Сервисне информације

Током јутра или пријеподнева повремено киша, у вишим планинским предјелима на сјеверу и сусњежица и снијег, а затим постепено разведравање. Вјетар сјеверних смјерова, мјестимично умјерен до јак, током ноћи на ударе и веома јак. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 19 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи од 8.30 до 13.00 сати без струје ће бити насеља Змијице и Кишићи у Зеленици и подручје око ресторана „Олимпија“ у Кумбору, од 8.30 до 14.00 сати без напајања електричном енергијом ће бити насеља Аврамовићи и Сасовићи, а од 9.30 до 16.30 Баошићи и Граби у Бијелој.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа  се по мјестимично мокрим коловозима, и понегдје уз смањену видљивост. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су одрони. Због многобројних радова скрећемо пажњу на промјењен режим вожње и поштовање саобраћајне сигнализације. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодила се 21 саобраћајна незгода, у којима  је једна особа нажалост погинула, а шест особа је задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.30, 15.15 и у 20.10. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Меминген, Сабиху Гокен, Дортмунд, Будимпешту, Беч и за Милано. Из Тивта данас само три лета; за Београд “Аir Serbia” у 15.20, а “Аir Montenegro” у 15.25, а ту је и лет за Истанбул у 10.25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни око 15 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 7.40. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца и  “Банбус” из Београда, а следеће очекују: “Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” и “Ленс” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња и “Ласту” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here