Зима 2024: Сервисне информације

У јужним предјелима сунчано, уз повремено малу до умјерену облачност. На сјеверу, умјерено до потпуно облачно и хладно, понегдје уз провијавање слабог снијега. Вјетар мјестимично умјерен до јак, понегдје на ударе и веома јак, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температуре ваздуха од -5 до 13 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су стигли аутобуси Озлем из Лесковца и Бамбус из Београда. По реду вожње кренуо је у 7 Озлем ка Београду, у 8:35 ће Лалатовић ка Сарајеву, у 9:30 Божур, а у 11:10 Јадран експрес Котор ка Дубровнику и у 12:10 полазака ка Требињу. Очекују доласке из Суботице, Ниша, Београда, Новог Сада, Требиња. Током празника забиљежен је повећан број путника, информишу са главне Аутобуске станице.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас четири лета три ка Београду и један ка Истанбулу. Лет ка Истанбулу је у 10:25, а ка Београду 11:50, 15:20 и 15:25.

АМСЦГ
Учеснике у саобраћају очекују  углавном суви  коловози,  у сјеверним предјелима су забиљежене слабије снијежне падавине уз изражену поледицу. Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу прилагођену тренутном стању на путу. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11  саобраћајних незгода у којима су 2 особе задобиле теже а 7 особа  лаке повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here