Зима 2024: Сервисне информације

Промјењиво облачно, у јужним предјелима са дужим сунчаним интервалима и углавном суво . На сјеверу ујутру по котлинама магла или повећана ниска облачност. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 18 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

У већем дијелу земље саобраћа  се по претежно сувим коловозима, и углавном уз добру видљивост. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су одрони. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 20 саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 14 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 19.35. По да лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за: Рим, Лондон, Анкару, Сабиху Гокен и за Љубљану. Из Тивта данас само три лета; “Аir Serbia” за Београд у 7.55 и у 15.20, и “Turkish Airlines” за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 35 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца, “Viena tour” из Модриче и “Банбус” из Београда, а следеће очекују: “Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” и “Ленс” из Суботице и “Ласту” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here