Зима 2024: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима промјењиво облачно са сунчаним интервалима, али понегдје је могућа и краткотрајно киша. На сјеверу умјерено до потпуно облачно, повремено слаба киша, а током јутра у планинама и сусњежица или слаб снијег. Вјетар углавном слаб до умјерен, у јужним предјелима промјењивог смјера, на сјеверу сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 17 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи од 8.00 до 12.00 без напајања електричном енергијом ће остати Солила – подручје око ушћа Суторине, а од 9.00 до 12.00 сат струју неће имати: подручје око гробља у Ђеновићима, подручје око ресторана „Дели Радивој“ у Баошићу, и подручје око цркве Светог Спаса на Топлој, подручје од Топле 1 до куће Иве Андрића, подручје око Музеја и Хунгест хотел.

АУТО МОТО САВЕЗ

У већем дијелу земље саобраћа се по влажним коловозима, а видљивост је мјестимично смањена.На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су одрони. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. Због извођења радова на магистралном путу М-2 Петровац-Сотонићи у мјесту Буковик ће данас од 11.00 до 16.00 сати бити обустављен саобраћај за сва возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.00, 15.15 и у 19.05. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Сабиху Гокен, Цирих, Беч, Лондон и за Атину. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд: “Аir Serbia” у 8.45 и у 15.05, а “Мontenegro Airlines“ у 10.25. “Turkish Airlines” лети за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 35 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца и “Банбус” из Београда, следеће очекују: “Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Royal travel” из Београда, па “Ленс” и “Божур” из Суботице. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here