Зима 2024: Сервисне информације

Промјенљиво до потпуно облачно и нестабилно, повремено киша, пљускови и грмљавина. Понегдје се очекују обилнији пљускови, мјестимично умјерене до обилне количине кише. У планинама на сјеверу могући су сусњежица и снијег. Вјетар умјерен до јак, ујутру на сјеверу и веома јак, јужних смјерова, током дана ће слабити. Јутарња температура ваздуха од 2 до 14, највиша дневна од 3 до 17 степени.

ЦЕДИС

Екипе Црногорског електродистрибутивног система настављају радове на модернизацији мреже, усљед којих ће сутра девет сати без струје бити потрошачи у дијелу Баошића.

Због планираних радова на мрежи данас ће без напајања електричном енергијом од 9 до 12 сати остати потрошачи у Баошићима, у дијелу изнад магистрале, подручје око гробља у Ђеновићима.

У случају лоших временских услова радови ће бити одгођени

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

На херцегновску Аутобуску станицу стигли су Банбус из Београда и Озлем из Лесковца. Очекује се долазак   Јадран експрес из Београда, Blu line из Новог Сада, Божур и Ленс из Суботице и Ласта из Београда.

За Београд је у 7:00 отишао Озлем, у 8:35  Лалатовић вози за Сарајево, у 9:30 полази Божур ка Дубровнику, па у 11:10 Јадран експрес за Дубровник, у 12:10 Југопревоз за Требиње и остали према устаљеном реду вожње.

Телефон за информације 321 225.

ЖЕЉЕУЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 90 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.50. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са Аеродрома Тиват за данас су предвиђена само три лета, два ка Београду Аир Србија у 7.50 и 15.20 и један лет ка Истанбулу у 12.50.

Подгорички Аеродром данас је планирано 17 летова, пет летова ка Београду, Аир Монтенегро у 7.30 и 18.30, Аир Србија у 8.35, 15.15 и 20 и 40. Предвиђена су и три лета за Истанбул. Летови су планирани и за Вроцлав, Краков, Љубљану, Берлин, Анкару, Рим, Беч, Гданск и Сабиха Гоцкхен.

АУТО МОТО САВЕЗ ЦРНЕ ГОРЕ

У већем дијелу земље саобраћај се одвија по  мокрим коловозима. Видљивост је смањена по котлинама и дуж ријечних токова. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони а на дионицама гдје се изводе радови може доћи до  повремених обустава или застоје. Неопходна је опрезна вожња прилагођена условима и стању на путу.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 9 саобраћајних незгода у којима су 4 особе задобиле  лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here