Зима 2024: Сервисне информације

Промјењиво облачно, у јужним предјелима дужи сунчани периоди, а на сјеверу више облака, али углавном без падавина. На сјеверу ујутру по котлинама могућа магла. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 16 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Учеснике у саобраћају очекују углавном коловози, и мјестимично смањена  видљивост. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су одрони. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 27 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а 11 особа је задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 14 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 19.35. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за: Рим, Лондон, Анкару, Сабиху Гокен и за Љубљану. Из Тивта данас само три лета; “Аir Serbia” за Београд у 7.55 и 15.20, и “Turkish Airlines” за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 35 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9.00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Данас и сутра неће бити затварања пруге на релацији Подгорица – Никшић- Подгорица због радова које изводи ЦГЕС, а који су били предвиђени до 9. марта, и жељезнички саобраћај ће се одвијати редовно са свим поласцима возова по реду вожње. О наставку радова и измјенама у организацији саобраћаја на овој релацији благовремено ће обавијестити кориснике услуга.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Viena tour” из Модриче, “Божур” и “Транс-југ” из Београда, а следеће очекују: “Royal travel” из Ниша, “Jadran line” из Крагујевца, “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботице, “Royal travel” из Београда и “Југопревоз” из Требиња. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here