Зима 2024: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно повремено киша, у јужним и централним предјелима локално је могућ и пљусак са грмљавином. У вишим планинским предјелима на сјеверу у јутарњим и ноћним сатима слаб снијег или сусњежица. Крајем дана у јужним, а у вечерњим сатима и у сјеверним предјелима престанак падавина. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 15 степени.

Аеродром Тиват
Са тиватског аеродрома данас три лета ка Београду. Летови су у : 10:25, 11:10 и 15:20.

Аутобуска станица
Јутрос су у наш град први стигли  аутобуси Лазаро из Бања Луке и Бамбус из Беогеада. У 7.00 сати је кренуо “Озлем турс” ка Београду, у 8.35 је полазак ка  Сарајеву, у 9.30 и у 11.10  ка  Дубровнику и  у 12:10 ка Требињу.

АМСЦГ
Учеснике у саобраћају очекују нестабилне временске прилике, мокри, клизави  коловози и мјестимично смањена  видљивост.  Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на појаву  ситнијих одрона. Возачима савјетујемо опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја. На дионицама гдје се изводе радови измијењен је режим вожње а обавезно је поштовање постављене сигнализације. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15  саобраћајних незгода у којима су   4 особе задобиле лакше повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here