Зима 2024: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, мјестимично киша, у јутрањим сатима у планинама, на сјеверу могућ снијег и сусњежица. Током јутра или пријеподнева у већини јужних предјела престанак кише и дјелимично разведравање, а у другом дијелу дана и у осталим предјелима падавине ће престати. Вјетар слаб до умјерен, углавном сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 16 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

На већини путних праваца у земљи  саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су одрони. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.30, 15.15 и у 20.10. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Меминген, Сабиху Гокен, Дортмунд, Будимпешту, Беч и за Милано. Из Тивта данас само три лета; за Београд “Аir Serbia” у 15.20, “Аir Montenegro” у 15.25, и за Истанбул у 10.25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 50 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.15. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Због извођења радова на далеководима (на мјестима укрштања са пругом), од данас до 9. марта на релацији Подгорица – Никшић – Подгорица, у времену од 7:30 до 18:30 биће организован алтернативни превоз аутобусима.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Оzlem tour” из Лесковца и “Банбус” из Београда, а следеће очекују: “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” и “Ленс” из Суботице и “Ласту” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here