Зима 2024: Сервисне информације

Промјењиво облачно са сунчаним интервалима, а рано ујутру у јужним предјелима понегдје киша. У другом дијелу дана и током ноћи претежно облачно, повремено киша, у јужним предјелима и пљускови и грмљавина. Касно током ноћи на сјеверу, у планинама, могућ слаб снијег. Вјетар умјерен до јак, јужни и југоисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 17 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

На већини путних праваца у земљи  саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су одрони. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14  саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а три особе лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 17 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ реализован је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 20.40. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Вроцлав, Краков, Љубљану, Берлин, Анкару, Рим, Беч, Гдањск, Варшаву и за Сабиху Гокен. Из Тивта данас само три лета; “Аir Serbia” за Београд у 7.45 и у 15.20, а “Тurkish airlines” лети за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 55 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.20. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Viena tour” из Модриче, “Божур” и “Транс-југ” из Београда, а за њима ће: “Ленс” из Новог Сада, “Royal travel” из Ниша, “Jadran line” из Крагујевца, “Blue line” и “Јадран експрес” Суботице, “Југопревоз” из Требиња и “Royal travel” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here