Кадети „Игала“ поражени на старту прољећне зоне

Минулог викенда стартовала су такмичења у Другој кадетској фудбалској лиги Црне Горе. Фудбалери „Игала” су јуче на Солилима поражени 1:0 од екипе “Стари Аеродром” из Подгорице. Једини погодак постигао је Илија Гашевић у 38 минуту.

У овом колу “Грбаљ” је у петак у Бијелом Пољу играо нерјешено 4:4 са “Јединством”. Голове за “Јединство” су постигли: Чабаркапа у 2. и 11. минуту, Пепељак 32. и Ћатовић у 71. минуту.  Стријелци за “Грбаљ”: Андеј Пима у 8, Марко Гленџа у 35, Андрија Вукоје у 46. и Никола  Вукоје у 90+5 минуту.

“Бокељ” је у гостима поражен од ОФК “Титограда” 3:1. Једини погодак за екипу из Котора  постигао је Виктор Ђуричковић у 30. минуту. Стријелци за ОФК “Титоград”: Данило Пејовић у 58. и резервисти Ален Шаркић у 64. и Алекса Вукашиновић у 71 минуту.

Фудбалери “Арсенала” су у петак у Првој кадетској лиги побједили “Младост” из Подгорице 3:1. Стријелци за “Арсенал” су  били: Марко  Телесманић у 45, Петар Ражнатовић у 81. и Никола Радњић у 90+1 минуту. Једини погодак за “Младост” постигао је Данило Драшковић у 41. минуту.

У 18. колу у суботу „Игало” гостује у Подгорици екипи „Забјела”, „Грбаљ” дочекује “Рудар” (Пљевља), а „Бокељ” дочекује ”Јединство”.

У првој Кадетској лиги „Арсенал“ дочекује екипу „Дечића“ из  Тузи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here