Зима 2024: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, мјестимично киша или пљусак праћен грмљавином. На крајњем сјеверу и сјевероистоку очекује се знатно мање падавина, док ће у југозападним и западним предјелима током јутра или пријеподнева бити израженијих пљускова. Вјетар јужних смјерова, у јутарњим сатима умјерен и јак, током дана ће слабити. Јутарња температура ваздуха од 2 до 13, највиша дневна од 5 до 17 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње.  У Херцег Нови овога јутра стигли су Лазаро из Бања Луке, Божур и Трансјуг из Београда, а у наставку јутра очекују се доласци Ленса из Новог Сада, Ројал травела из Ниша и Београда, Блу лајна и Јадран експреса из Суботице.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд, Центротранс за Сарајево полази у 8:35, за Дубровник Божур у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. У послијеподневним и вечерњим терминима предвиђени су поласци превозника за градове у Србији.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана су два лета за Београд у 10.25, и 15.20, као и један за Истанбул у 12.50 сати.

Са подгоричког аеродрома за главни град Србије данас пет летова, у 07:30, 08:35, 15:15 и 18.30 и 22.15, четири за Истанбул, као и летови за Беч, Измир, Лондон, Варшаву, Цирих, Атину.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи међународни воз из станице Бар полази у 19:00 часова, а из станице Београд Центар у 20:20 часова и у свом саставу има кола за превоз праћених аутомобила.

Детаљније информације о реду вожње и кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АМСЦГ

На путевима у земљи овога јутра саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима уз смањену видљивост. Додатна пажња се препоручује у клисурама и усјецима због појаве ситнијих одрона. Из АМСЦГ возачима савјетују поштовање саобраћајних прописа, нарочито ограничење брзине.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се девет саобраћајних незгода у којима су три особе задобила теже,  а четири лакше повреде.

Детаљније информације о стању на путевима и измјенама режима саобраћаја могуће је пронаћи на линку.

Прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво, а ми вам желимо срећан пут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here