Зима 2024: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, мјестимично киша, чешћа у јужним и централним предјелима. У поподневним сатима или крајем дана у већем дијелу земље киша, током ноћи интензивније падавине. Вјетар јужних смјерова, умјерен и јак, на ударе веома јак, крајем дана и током ноћи понегдје на ударе и олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 16 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи у термину од 8:00 до 12:00 сати без струје ће бити подручје око ресторана Дели Радивој.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас три лета, два ка Београду и један ка Истанбулу.  Први лет је  ка Београду 07:55, потом у 15:20. Лет ка Истанбулу је у 12:50.

аутобуска станица

Јутрос су у наш град стигли аутобуси: Вијена из Модриче, Транс југ И Божур  из Београда. У 7.00 сати кренуо је Озлем ка Београду, у 8.35 предвиђен је полазак Лалатовић ка Сарајеву, у 9.30 и 11.10 ка Дубровнику, а у 12.10 ка Требиње. Очекују доласке из Новог Сада, Ниша и Суботице.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима уз смањену видљивост. Додатна пажња се препоручује у клисурама и усјецима због појаве ситнијих одрона. Возачима савјетујемо да поштују саобраћајне прописе, нарочито ограничење брзине. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима је 1 особа задобила теже  а 2 особе лакше повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here