Зима 2024: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима мало до умјерено облачно са дужим сунчаним периодима, а на сјеверу умјерено до потпуно облачно, понегдје са врло слабим снијегом током јутра или пријеподнева. Вјетар углавном слаб до умјерен, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура до 18 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

На већини путних праваца у земљи саобраћај се одвија уз повољне веменске услове за вожњу. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. Возачима се савјетује да вожњу прилагоде условима и стању на путу. Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже а двије особе лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је градјанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 12 летова, четири је за Београд. Први „Аир Монтенегеро“ реализован је у 7.30, а вечерњи лет је у 18:30. Компанија „Аир Сербиа“има данас два планирана лета из Подгорице до Београда, у 8.30 и 15.15. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Милано, Будимпешту, Дортмунд, Мемингем Беч и Сабиху Гокен.

 Из Тивта данас планирана три лета. Лет за Истанбул предвиђен је у 10.25, док су летови за Београд предвиђени у 15.20 и 15:25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни око 80 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9.00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли „Озлем“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда. У току јутра и пријеподнева очекују се  аутобуси „Јадран експреса“ из Београда, “Блу лајна“ из Новог Сада, „Божура“ и „Ленса“ из Суботице, “Јадран експреса” и “Ласте” из Београда и „Ниш експреса“ из Ниша.

У 7.00 сати је кренуо “Озлем тоурс” за Београд, у 8.35 кренуће “Лалатовић” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here