Зима 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу ујутру или пријеподне по котлинама магла. Крајем дана и током ноћи цијелој земљи промјењиво облачно. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 18 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

На већини путних праваца у земљи саобраћа се по сувим коловозима и уз добру видљивост. На дионицама које пролазе  дуж клисура и усјека учестали су одрони. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекле 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а пет особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegero“ реализован је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 20.40. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Краков, Љубљану, Берлин, Анкару, Рим, Беч, Гдањск и Сабиху Гокен. Из Тивта данас само три лета; “Аir Serbia” за Београд у 7.50 и у 15.20, а “Turkish Airlines“ за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 25 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 7.50 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Viena tour“ из Модриче и “Божур” из Београда, а следеће очекују: “Транс-југ” из Београда, “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботицe и “Royal travel” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here