Зима 2024: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша локално могући и пљускови са грмљавином. Чешће и више падавина у западним предјелима, док се у источним и југоисточним пријеподне очекује доста сувог времена. Вјетар умјерен и јак, током ноћи олујне, на сјеверу могуће и орканске јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 18 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, у суботу 10. фебруара, без струје ће бити у термину од 08:30 до 09 сати бити Зеленика, Кућанско Поље, Марићи, Ногуловићи, Аврамовићи, Накићеновићи, Сасовићи.  У термину од 09 до 11 сати: пумпе Опачица и од 11 до 11:30 сати: Зеленика, Кућанско Поље, Марићи, Ногуловићи, Аврамовићи, Накићеновићи, Сасовићи, саопштено је из ЦЕДИС-а.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Јутрос су у наш град стигли аутобуси Озлем из Лесковца и Банбус из Београда. По реду вожње у 7 је кренуо Озлем ка Београду, у 8:35 ће Лалатовић ка Сарајеву, у 9:30, па у 11:10 су поласци ка Дубровнику и у 12:15 ка Требињу. Очекују доласке из Београда, Новог Сада, Суботице.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас четири лета три ка Београду и један ка Истанбулу. Лет ка Истанбулу  је у10:25, а ка Београду у 12:50, 15:20 и 15:25 сати.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

АМСЦГ
У већем дијелу земље саобраћа се по мјестимично мокрим коловозима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. Возачима савјетујемо опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја. На аутопуту се саобраћа без измјена у режиму саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима су 3 особе задобиле лакше повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here