Зима 2024: Сервисне информације

Мало до умјерено облачно са сунчаним интервалима, увече јаче наоблачење. У јутарњим сатима понегдје по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, на сјеверу понегдје појачан, јужних смјерова. Максимална дневна температура до 17 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на електромрежи, без електричне енергије oд 9:30 дo 10:30 сати остаће потрошачи на подручју Игала око дјечијег вртића.

Без струје ће од 11:00 до 12:00 сати остати потрошачи у дијелу Игала, око Хотела „Игало“.

ИСКЉУЧЕЊА ВОДЕ

Због квара на водоводној мрежи без дотока воде су потрошачи на релацији од Милашиновића моста до бившег хотела Рудник у Његошевој улици.

Како обавјештавају из предузећа Водовод и канализација санација квара је у току а нормализација водоснабдијевања се очекује до 10 часова.

Потрошачи са подручја Баошића ће бити без дотока воде у периоду од 08 до 14 часова због радова на замјени два вентила на водоводној мрежи ДН 80.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Због наставка санације локалног приобалног пута у Ђеновићима до 10. фебруара је забрањен саобраћај за сва возила на потезу од скретања према насељу “Сун виллаге” до мула „Војводић”.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 11 летова, oд којих су три лета ка Београду. Јутарњи „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ је у 8.30. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Меминген, Дортмунд, Будимпешту, Беч, Милано и за Сабиху Гокен. Из Тивта данас само три лета; “Turkish Airlines” за Истанбул у 10.25,  за Београд „Аir Montenegro“ у 15.25 и “Аir Serbia” за Београд у 15.20.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 10 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.40. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос у наш град први долазе аутобуси  превозника „Озлем“ из Лесковца, “Банбус” и „Јадран експрес“ из Београда,  „Блу лајн“ из Новог Сада, “Ленс”  и „Божур“ из Суботице и „Ласта из Београда. У 7.00 сати је са аутобуске станице Херцег Нови кренуо “Оzlem tours” за Београд, а по реду вожње ће у 8.35 “Лалатовић” кренути за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

АУТО МОТО САВЕЗ

У нижим предјелима саобраћа се по сувим коловозима, преко превоја у вишим планинским предјелима могући су наиласци на поледицу, а на дионицамакоје пролазе кроз усјеке повећана је опасност од одрона.Неопходна је максимално опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз употребу зимске опреме гдје је прописана и неопходна.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 9 саобраћајних незгода у којима су 3 особе задобиле лаке повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је градјанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here