Зима 2024: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, у јужним предјелима дужи сунчани интервали, а на сјеверу понегдје слабе падавине углавном, у првом дијелу дана. Повремено ће дувати умјерен до појачан вјетар сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 15 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, струју од 8:00 до 13:30 сати неће имати Норвешко насеље у Баошићима, а од 7:00 до 9:00 сати Кути и подручје изнад школе у Зеленици.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Због санације дијела трасе доњег приобалног пута у близини мула „Војводића“ у Ђеновићима, до сриједе, 31. јануара забрањен је саобраћај за све врсте возила од скретања за насеље „Sun village“ до мула „Војводића“.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Први су овог јутра стигли Озлем из Лесковца, Банбус из Београда и Лазаро из Бањалуке. До 11:30 из Београда и Ниша стиже Ниш експрес, из Новог Сада Блу лајн, Суботице Божур и Ленс и из Београда Ласта. У 8.35 предвиђен је полазак за Сарајево, у 9.30 и 11.10 за Дубровник, а у 12.10 за Требиње. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана су три лета за Београд у 10:25, 11:10 и 15:20 сати. Од планираних 10 летова са подгоричког аеродрома, ка главном граду Србије биће реализовано пет.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по претежно сувим коловозима, у вишим предјелима мјестимично је могућа појава поледице. Видљивост је мјестимично смањена. На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на повећану опасност од одрона. Неопходна је опрезна вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.

Ауто мото савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањања мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се девет саобраћајних незгода у којима је шест особа задобило лакше повреде. Више информација на 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here