Зима 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено и мјестимично киша. Током ноћи падавине ће знатно појачати и проширити се на цијелу земљу, а у јужним и централним предјелима локално су могуће умјерене до обилне количине кише. Вјетар умјерен до јак, током ноћи понегдје на ударе и веома јак, јужних смјерова. Највиша дневна температуре ваздуха од 5 до 16 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи струју од 12:30 до 13 сати неће имати Сервисна зона Игало, подручје изнад бензинске пумпе, Дреновик, Суторина, Гранични прелаз Дебели Бријег, Беци, Пријевор, Шћепошевићи, Лучићи. Од 13 до 14 сати: Њивице, Њивички пут, Гранични прелаз Кобила, подручје око ушћа Суторине, Жвиње.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

У Херцег Нови овог јутра стигли су Озлем из Лесковца и Банбус из Београда. До 11:30 из Београда стиже Ласта, из Новог Сада Блу лај, а из Суботице Ленс и Божур.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана су три лета за Београд у 8:45, 10:25 и 15:05, као и лет за Истанбул у 12:50.

Од планираних 11 летова са подгоричког аеродрома, ка главном граду Србије биће реализовано пет летова.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

На путевима у нижим предјелима саобраћа се по претежно мокрим и клизавим коловозима. Због ниских температура у вишим предјелима мјестимично је изражена поледица. На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на повећану опасност од одрона. Неопходна је опрезна вожња прилагодјена временским и саобраћајним условима.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима је једна задобила теже, а пет особа лакше повреде.

Ауто мото савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањања мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here