Зима 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша, пљускови и грмљавина, нарочито у другом дијелу дана и током ноћи. Пријеподне у планинама снијег и сусњежица, а на крајњем сјеверу и сјевероистоку углавном суво или уз мало кише. Вјетар умјерен до јак понегдје на ударе и веома јак јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 2 до 14 степени.

ЦЕДИС

У уторак, 17. јануара, од 04:00 до 06:00 сати, без струје ће бити комплетно подручје од граничних прелаза Дебели бријег и Кобила до Игала, Игало, Топла 1, Топла 2, Топла 3.

Дом здравља

Из Дома здравља Херцег Нови обавјештавају о распореду рада љекара идуће седмице. РАСПОРЕД

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње када је ријеч и о одласцима и о доласцима у наш град. И даље је велико интересовање за одлазак ка Београду, Новом Саду, Суботици па је потребно на вријеме обезбиједити карту. За остале дестинације има мјеста.

Детаљније информације на 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Са тиватског аеродрома данас два лета ка Београду у 8:00 и 15:20, а са подгоричког је већ реализован лет ка Београду у 7:30, слиједи још један у 8:30, а потом и остали ка Истанбулу, Љубљани, Атини, Бечу, Лондону и више летова ка Београду.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по мокрим коловозима уз мјестимично смањену видљивост. У зонама гдје су коловози мокри и клизави неопходна додатна опрезност. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. Возачима савјетујемо да поштују саобраћајне прописе,нарочито ограничење брзине.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се двије саобраћајне незгоде  у којима није било повријеђених лица.

Детаљније информације на 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here