Зима 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано, послијеподне или крајем дана постепено наоблачење. На сјеверу ујутру понегдје магла или ниска облачност, током дана сунчани инетрвали, а током ноћи наоблачење и могућност понегдје слабог снијега. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 2 до 14 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода, у којима је једна особа задобила лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30 сати, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 7:50, 15:15 и у 20:00 сати. Три лета су за Истанбул, два за Беч, а по један за Луксембург и Манчестер. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 16:00 сати. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 11:00.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни сат и 20 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:45. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Цијене превоза су непромијењене, а мјеста има довољно у оба разреда. Локални возови саобраћају редовно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Lalatović travel“ из Модриче, „Божур“ и „Транс-југ“ из Београда. Следеће очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Новог Сада, па „Royal travel“ из Ниша. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here