Зима 2022: Сервисне информације

Промјењиво облачно, мјестимично са сунчаним периодима. На сјеверу ујутру по котлинама магла, у другом дијелу дана повећана облачност може условити тек понегдје слабу кишу. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 15 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
На путевима у земљи саобраћа се по претежно сувим коловозима, а видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима је 10 особа задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а четири су за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35 и у 16:15. Три лета су за Беч, два за Истанбул, а остали су за Загреб, Дортмунд, Лондон, Берлин, Будимпешту и Рим. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:40 и у16:05, а „Аir Montenegro“ у 16:00 сати. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:55.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда данас касни сат и пет минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и „Транс-југ“ из Београда, а следеће очекују „Божур“ из Београда, „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца, па „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here