Зима 2022: Сервисне информације

Промјењиво облачно са сунчаним интервалима. На сјеверу пријеподне по котлинама магла или сумаглица. Вјетар слаб до умјерен, углавном јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 15 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
На путевима у земљи овог јутра саобраћа се по претежно сувим коловозима, а видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 20 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле лакше повреде.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА
Због несметаног и безбједног санирања оштећења на коловозу, још данас је забрањен саобраћај за сва возила у улици Сава Илића, на потезу од раскрснице са улицом Пете црногорске бригаде до зграде „Солемар“. И у улици Обалички пут, у насељу Камење у Зеленици, још данас ће у времену од 9:00 до 17:00 сати бити забрањен саобраћај за сва возила ради несметаног и безбједног завршетка радова на санацији локалног пута.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а половина је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:20, 15:15 и у 18:35. Два лета су за Истанбул, а по један за Краков и Љубљану. Из Тивта данас само три лета за Београд; „Аir Serbia“ у 8:00 и у 15:20, „Аir Montenegro“ у 10:25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда данас касни сат и 15 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:40. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Lalatović travel“ из Модриче, а следеће очекују „Банбус“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Божур“ из Суботице, „Јадран експрес“ из Вараждина и „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here