ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно облачно, повремено киша, у јужним предјелима могућ и пљусак са грмљавином. На сјеверу средином дана у планинама киша ће прећи у сусњежицу и снијег, који ће се крајем дана проширити и на ниже предјеле. Вјетар умјерен до јак током дана ће слабити, јужни, крајем дана или током ноћи сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 15 степени.

ДОМ ЗДРАВЉА

У главној згради на Топлој изабрани љекари на дијелу за одрасле раде од 7:00 до 21:00 сат, на дијелу за дјецу од 7:00 до 14:00 сати, док, како је раније најављено Ковид амбулантe на Топлој и у Игалу раде од 10:00 до 16:00 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

У 5:45 сати је стигао Божур из Београда, а потом и Божур са Пала. У 7:00 сати је кренуо Озлем ка Београду, у 18:00 је планиран полазак аутобуса ка Бања Луци, у 19:00 сати ће Блу лајн ка Суботици, а у 21:00 сати Ројал ка Београду. Међуградски саобраћај се одвија по уобичајеном распореду. Већи је број путника, али мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана четири лета, први ка Истанбулу у 10:25, а потом три ка Београду у 11:00, 15:20 и 15:25. Са подгоричког аеродрома данас 14 летова ка Бечу, Истанбулу, Београду, Луксембургу, Барселони а данс имају и лет ка Милану.

АМСЦГ

Збок кише која пада повремено саобраћај се обавља по мокрим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони. Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here