ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано, а на сјеверу промјенљиво облачно, у раним јутарњим сатима понегдје се очекује слабо провијавање снијега. Вјетар у јутарњим сатима, мјестимично умјерен до јак, током дана ће ослабити, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од -2 до 13 степени.

ЦЕДИС

Због радова на електро мрежи, данас ће од 9:00 до 10:00 сати, бити без струје потрошачи на Подима – Брајковина, Трипун брдо, Чиповина и дио Црнице.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, до 7:30 су стигли Озлем из Лесковца и Бамбус из Београда, а у наставку очекују аутобусе из Београда, Новог Сада, Суботице… Озлем је у 7:00 сати кренуо ка Београду, у 8:35 ће Лалатовић ка Сарајеву, у 11:10 је планиран полазак ка Дубровнику. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само два лета данас ће бити реализована са тиватског аеродрома, оба ка Београду – у 8:30 и 15:05.

Више летова планирано је са подгоричког аеродрома, први јутарњи ка Београду и Бечу су реализовани, а слиједе и остали ка Истанбулу, Варшави и Београду.

АМСЦГ

Због поледице или расквашеног снијега у вишим планинским предјелима коловози су претежно мокри и клизави. У осталим предјелима саобраћа се углавном несметано На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на ситније одроне. Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Режим саобраћаја у дијелу насеља Мељине биће током марта привремено измијењен, ради несметаног и безбједног извођења радова на регулисању бујичног потока Немила.

На локалном путу у Улици Браће Гракалића, на потезу од скретања за улицу Браће Педишића до кружног тока, у дужини од око 25 метара, саобраћај ће се одвијати једном траком наизмјенично до 31. марта.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here