ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно, мјестимично слаба киша. Током ноћи нешто чешће и јаче падавине. На крајњем сјеверу и сјевероистоку углавном суво уз сунчане интервале. Вјетар умјерен до јак, у сјеверним предјелима и на приморју повремено и веома јак, јужни. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 17 степени.

ЦЕДИС

За данас нема најављених искључења електричне енергије на подручју општине Херцег Нови.

ДОМ ЗДРАВЉА

У ковид амбуланти од 08:00 до 13:00 ради др Марина Станишић, од 15:00 до 20:00 сати др Горчин Чворовић. У празничне дане ковид амбуланта ће радити од 10:00 до 16:00 часова.

Од данас почиње са радом ковид амбуланта у Игалу, чиме ће бити смањен притисак на службу при централној згради Дома здравља на Топлој.

За све информације доступан је број телефона: 031/343-111

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, нема кашњења. До 7:30 су на главну станицу стигли Банбус из Београда и Озлем из Лесковца. У наставку пријеподнева очекују доласке превозника из Београда, Ниша, Новог Сада, Суботице.

Редом вожње Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Јадран експрес ка Дубровнику у 11:10.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Данас су са тиватског аеродрома планирана два лета ка Београду, у 10:25 и 15:05. Више летова ће бити реализовано са подгоричког аеродрома, највише ка Београду, пет, потом ка Истанбулу, Бечу, Кракову и другим дестинацијама.

АМСЦГ

На путевима у земљи се саобраћа по претежно мокрим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне.

За вријеме празника, до 09.01. неће бити извођења радова, саобраћај ће се одвијати без обустава, уз поштовање привремене саобраћајне сигнализације.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here