ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Данас ће бити претежно сунчано. На сјеверу, током јутра или пријеподнева, по котлинама магла или повећана ниска облачност. Вјетар сјеверних смјерова, у јутарњим сатима, понегдје умјерен до појачан, крајем дана у скретању на јужни и југозападни. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 18 степени.

ДОМ ЗДРАВЉА

У херцегновском Дому здравља до уторка, 04. јануара, изабрани доктори за одрасле раде од 07:00 до 21:00, дјечије одјељење од 07:00 до 14:00, док ковид амбуланта ради од 10:00 до 14:00 часова.

ПРАЗНИЧНИ РЕД ВОЖЊЕ ГРАДСКОГ САОБРАЋАЈА

Ред вожње градског саобраћаја током празника обављаће се по измијењеном распореду.

Данас и сутра 03. јануара, као и током божићних празника 06., 07., 08. и 09. јануара, градски аутобуси ће саобраћати као недељом.

У уторак и сриједу, 04. и 05., као и од 10. јануара надаље саобраћаће по устаљеном реду вожње, без ђачких полазака.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Први је на главну станицу стигао Божур из Београда, а до 10:00 сати очекују доласке Трансјуга и Ројала из Београда, Ленса из Новог Сада, Блу лајна и Јадран експреса из Суботице и Ројала из Ниша, Божура са Пала и Лалатовића из Модриче. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Данас су са тиватског аеродрома планирана четири лета, од тога три ка Београду и један ка Истанбулу. Више летова ће бити реализовано са подгоричког аеродрома, највише ка Београду, четири, потом ка Истанбулу, Бечу, Кијеву и другим дестинацијама.

АМСЦГ

У Црној Гори се саобраћа по претежно сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне.

За вријеме празника, до 09.01. неће бити извођења радова, саобраћај ће се одвијати без обустава, уз поштовање привремене саобраћајне сигнализације.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here