ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано. На сјеверу, током пријеподнева, магла или ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, ујутру понегдје појачан сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 2 до 13 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима и уз добру видљивост. На путевима у вишим планинским предјелима мјестимично је изражена поледица, а на дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, нарочито на дионицама гдје се изводе радови због измијењеног режима вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано шест летова, а два су за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ је у 15:15. Два лета су за Истанбул, а преостали су Беч и Topaz Driller. Са тиватског аеродрома данас два лета за Београд; „Аir Montenegro“ у 10:25, а „Аir Serbia“ у 15:05.


ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни 35 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, а назад у 20:20. Када је ријеч о локалном превозу дневно има шест полазака за Подгорицу, и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос је у наш град први стигао „Оzlem tours“ из Лесковца, а следеће очекују „Банбус“ и „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша и „Божур“ из Суботице. У 7:30 је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник.

ДОМ ЗДРАВЉА
На дјечјем одјељењу пријеподне раде др Драгана Кнежевић и др Оливера Ментовић, а послијеподне др Маја Поповић.
Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Сања Чепрнић, др Тамара Пиљевић, др Марија Станишић, др Наташа Миловић, др Горан Комар ради од 8:00 до 12:00 сати, а на медицини рада је др Александра Колунџић.
Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Сања Топић, др Данка Кривокапић, др АнаПоповић и др Весна Ковач.
Данас је у COVID амбуланти од 8:00 до 13:00 сати др Тања Зградић, а од 15:00 до 20:00 сати др Зинаида Миљковић.
У Амбуланиа Игало је рад са ковид пацијентима организован од 8:00 до 13:00 сати. У Амбуланти у Бијелој од 7:00 до 14:00 сати ради др Милица Тошић, а на педијатрији од 8:00 до 15:00 сати др Милена Пророчић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here