ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Јужни и централни дио државе данас под црвеним метео алармом због јачине сјеверног и сјевероисточног вјетра. На југу промјенљиво облачно и вјетровито. У сјеверним предјелима повећана облачност, веома хладно са слабим снијегом. Највиша дневна температура ваздуха од -6 до 13 степени.

ДОМ ЗДРАВЉА

Изабрани љекари за дјецу пријеподне су др Драгана Кнежевић и др Маја Поповић, а поподне ради др Оливера Ментовић.

Изабрани љекари за одрасле пријеподне су др Сања Топић, др Данка Кривокапић и др Весна Ковач, док су у поподневној смјени др Тања Зградић, др Наташа Миловић, др Тамара Пиљевић, др Марија Станишић, др Сања Чепрнић.

У КОВИД амбуланти на Топлој данас пријеподне, од 08:00 до 12:00, ради др Сања Топић, а поподне, од 15:00 до 19:00, др Сања Чепрнић.

Ковид амбуланта у Игалу ради од 8:00 до 13:00 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се и овог јутра одвија по реду вожње, стигли су, до 7:30 аутобуси из Лесковца и Београда, а у наставку очекују доласке из Новог Сада, Београда, Ниша. У 7:00 сати је отишао аутобус за Београд, у 8:35 ће Лалатовић за Сарајево, а у 11:10 полази аутобус за Дубровник. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас само један лет и то ка Београду у 12:10. Због јаког вјетра јуче су сви летови са овог аеродрома преусмјерени на подгорички. Са аеродрома из главног града данас планирају пет летова ка Београди, два ка Истанбулу и по један ка Кијеву и Бечу.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 50 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9:15. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 10:00 сати, а назад у 20:20. Мјеста има довољно у оба разреда,

АМСЦГ

На сјеверу земље саобраћа се по мокрим коловозима, а могући су наиласци на поледицу. Видљивост је мјестимично смањена. На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на  ситније одроне. Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима.

Обавезна је употреба зимске опреме на путевима гдје је то назначено сигнализацијом. Висина снијежног покривача на Жабљаку 41цм, Шавнику 9цм, Колашину 13цм.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације путем телефона 19807, 020234999 и 063239987.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here