ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

У јужним и централним предјелима промјенљиво облачно, ујутру мјестимично могућа је слабија киша, током дана углавном суво са постепеним разведравањем. На сјеверу умјерено до претежно облачно, у јутарњим и пријеподневним сатима мјестимично слабија сусњежица и снијег, у другом дијелу дана углавном суво са дјелимичним разведравањем.Вјетар умјерен до појачан, понегдје на југу повремено на удре и јак, сјеверни и сјевероисточни. Температура ваздуха, највиша дневна од -2 до 16 степени.


ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА
Због радова на санацији улеглог дијела пута Ратишевина-Мојдеж, у близини куће Бачановића, саобраћај на тој дионици неће бити могућ до понедељка.


АУТОБУСКА СТАНИЦА
Због мјера које су на снази данас нема полазака ка градовима у ЦГ. Јутрос је у 7 кренуоа Озлем ка београду у 15 ће Транс југ ка Београду и у 19 Блу лајн ка Суботици. Очекују доласке из Београда и Сарајева.

АЕРОДРОМ ЦРНЕ ГОРЕ
Са тиватског аеродрома данас је планиран лет ка београду у 9:30. Са аеродрома Подгорица четири лета. Два ка Београду и по један ка Кијеву и Истанбулу.


ЖЕЉЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ
Имајући у виду забрану обављања путничког међуградског саобраћаја услед мјера које је увело Министарство здравља локални путнички жељезнички превоз обустављен је у дане викенда од петка у 21:00 часова до понедељка до 05:00 часова. Воз из Бара ка Београду полази у 19 сати, а повратак из Београда је у 21:10.

AМСЦГ

Јутрос возаце оцекују повољни услови за возњу. У вишим планинским предјелима мјестимично су могући наиласци на поледицу. Савјетујемо опрезну вожњу прилагодјену тренутном стању на путу нарочито на путевима који воде дуж клисура и усјека због појаве ситнијих одрона. Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here