ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

На приморју јутрос слаб мраз. До краја дана промјенљиво облачно, на југу са дужим сунчаним интервалима. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха до -1, највиша дневна до 10 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног извођења радова и реконструкције водоводних цијеви, до сутра биће привремено измијењен саобраћај у Устаничкој улици, од броја 70 до насеља Модра плоча. На тој дионици биће забрањен саобраћај за сва моторна возила, у периоду од 08 до 17 часова, саопштавају из ПР службе општине.
Саобраћај се током периода трајања забране, може одвијати од улице Србина до улице Устаничка број 70 и од насеља Модра плоча у правцу Топле ИИИ.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи, данас ће, повремено, од 11 до 13 сати, без напајања електричном енергијом остати, потрошачи Херцег Новог, Мељина, Пода, Топле 3 и Немиле. У истом термину без струје ће остати потрошачи Зеленике, Змијица, и дијела Кумбора, док ће у периоду од 11 до 15 сати без струје остати корисници на Њивицама.

Сутра (17.02) у термину од 7:00 до 16:00 сати без струје ће остати потрошачи Суторине, Дебелог бријега, Пријевора, Малте, Травуније, Ратишевине, Мојдежа, Сушћепана, Сервисне Зоне, Њивица, Жвиња, Солила, Гомиле, центра Игала до Новосадског одмаралишта, Шиштета, Топле 3 – Станишића Дубрава, стамбени објекти на путу ка Сушћепану, Топле 2, потрошачи са Каменог, Требесина, Мојдежа, Крушевица, Врбаја, Жвиња и Убала, као и дио потрошача на Топлој. Смањену сигурност снабдјевања могу очекивати потрошачи на подручју Топле и Херцег Новог,саопштено је из Цедиса.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Очекују се доласци Трансјуга из Београда у 8 и Блу лајна из Суботице у 10 сати. Редом вожње предвиђени су поласци ка Београду, Озлема који је кренуо у 7, Трансјуга који полази у 15, те Блу лајна за Суботицу у 19 сати.


АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ
Са тиватског аеродрома данас ће бити реализован један лет ка Београду у 15:10 сати, док су са подгоричког аеродрома планирана четири лета, два ка Београду и по један ка Истанбулу и Кијеву.


ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА
Међународни возови саобраћају по уобичајеном реду, па је полазак из Бара ка Београду у 19, док је повратак из главног града Србије у 21:10.

АМСЦГ
Из Ауто мото савеза учеснике у саобраћају упозоравају на поледицу, посебно на дионицама преко планинских превоја,на мостовима и прилазима тунелима. Могући су наиласци на ситније одроне, а неопходна је пажљивија вожња прилагођена тренутном стању на путу. На путном правцу Шавник-Жабљак саобраћају путничка и комби возила. Због клизишта на путном правцу Шћепан Поље –Фоча забрањује се саобраћање камионима, камионима са приколицом и шлеперима. Отежано саобраћају само путничка возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here