Због великог интересовања, нови термини за филм „Недеља“

Велико интересовање Новљана влада за филм „Недеља“, па је ЈУК „Херцег фест“ обезбиједио два нова термина 28. јануара. Филм прати живот једног од најомиљенијих пјевача на овим просторима, Џеја Рамадановског.

Приказивање филма „Недеља“ почело је синоћ, а према ријечима уредника филмског програма, Олге Вукмировић, очекивали су да ће бити велики интересовање.

-Публика је јако задовољна, а то потврђује и чињеница да су карте распродате и за вечерас и сутра. Потрудили смо се да добијемо нове термине, који ће бити у недељу у 17.00 и 20.00 сати. Претпоставка је да ће и то бити врло брзо распродато. Позивам заинтересоване да карте купе на вријеме, казала је Вукмировић.

У последњих пар година, од када биоскоп активно ради, успјевају да сваку актуелну премијеру види и публика у Новом.

-То је лијеп тренд и добра сарадња коју имамо са дистрибутерима из региона. Вјерујем да ће она да се настави и да ће публику и у будућности очекивати премијере филмова, казала је Вукмировић.

Публика ће до краја јануара, уз филмове за дјецу „Маша и медвјед“, „Крцко орашчић и магична флаута“ и „Медино божићно чудо“, моћи да погледа филмове “Аквамен и изгубљено краљевство”, романтичну комедију „Само не ти“ и документарни филм „Mamula All inclusive“. Круна ће, ако истиче Вукмировић, бити свјетска премијера  новског филма „Живи и здрави“ Ивана Мариновића 30. јануара.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here