Због лошег времена одгођена шеста “Јесења фешта”

Из Удружења “Руке” обавјештавају да су, због најављеног лошег времена, програми “Јесење феште” планирани на отвореном помјерени за идући викенд, док  ће гастро шоу бити приређен сутра.

Централна манифестација – Изложба рукотворина и домаћих производа, журка у “Вагону” и Јесења штрафта  биће одржане наредног викенда, 26/27. новембра, уколико вријеме дозволи.

-Богата бојама и инспиративна за креативце и гастро-ентузијасте, јесен је и годишње доба са врло промјенљивом нарави када је у питању вријеме. Како смо посвећени одржавању манифестација на отвореним просторима, зависимо од временских прилика. Такође, за ову фешту влада веома велико интересовање излагача, а како немамо алтернативу да адекватно прикажемо рад преко четрдесет њих у наткривеном простору, приморани смо да те садржаје одгодимо, објашњавају организатори

Један од програма – “Наткувавање #2”, ипак ће бити одржан у најављеном термину, у суботу 19. новембра од 12:00 сати.

-Боје Херцег Новог бране шефови Јованка Стаменковић „Јокина кужина“ и Ђорђе Ратковић шеф Градске кафане, а за Гастро тим наступају Драган Петровић и Никола Крстић. Уједињени у жељи да предстве локалну гастрономију и своје рецепте и таленат, традицију у сусрету са креативним кулинарством, спремаће јела у која ће инкорпорирати плодове јесени нашег краја, што је тема коју смо им задали уз шесту “Јесењу фешту”. Догађај почиње тачно у подне, локација је тераса у приземљу Градске кафане. Публика је добродошла, а на крају “Наткувавања” предвиђена је  дегустација припремљених јела, подсјећају из Удружење Руке, које је у организацији ове манифестације подржала Општина Херцег Нови, а “Наткувавање” и Туристичка организација.  

Паралелно са “Наткувавањем”, у Градској кафани биће организована наградна игра у вези са мјузиклом “Сан о Боки” који ће у Дворани Парк бити одигран наредног дана, у недељу 20. новембра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here