Јесен 2022: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено са кишом, пљусковима и грмљавином. Интензивније падавине се очекују у јужним и централним предјелима, понегдје умјерене и обилне количине. Током ноћи у већем дијелу земље углавном суво вријеме. Вјетар умјерен до јак, на ударе понегдје и веома јак, јужних смјерова, крајем дана у слабљењу. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 19 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас ће у времену од 8:00 до 10:00 сати без напајања електричном енергијом бити подручје око хотела „Игало“.

АУТО МОТО САВЕЗ
Учеснике у саобраћају очекују мокри и клизави коловози и мјестимично смањена видљивост. На путевима дуж клисура и усјека могућа је појава одрона. Возачима се савјетује да вожњу прилагоде условима на путу и да поштују правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле теже, а три особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а половина је за Београд. Први „Аir Montenegro“ je реализован у 7:30, следећи је у 17:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:20, 15:15 и у 18:35. Два лета су за Истанбул, а остали су за Краков, Љубљану и Брисел. Из Тивта данас само три лета за Београд; „Аir Serbia“ 8:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 10:20.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни сат и 15 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:40. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални саобраћај одвија се редовно, а дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и из Београда и „Lalatović travel“ из Модриче. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње. Следеће очекују „Транс-југ“ из Београда, „Ленс“ из Новог сада, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца, „Јадран експрес“ из Новог Сада, „Blue line“ из Суботице и „Royal travel“ из Београда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here