Завршница 46. Купа мимозе у фудбалу

На Солилима у Игалу је у току 46. Мимозин куп у фудбал, који у оквиру Празника мимозе од 1973. године, са прекидима, организује ФК “Игало”. Ове године турнир је окупио шест екипа подиљених у двије групе. У групи А су: “Игало”, “Златибор” (Чајетина) и “Беране”, а Б групи чине: “Арсенал” (Тиват), “Леотар” (Требиње) и “Интернационал” (Подгорица).

У сриједу, у првој утакмици “А” групе “Игало” и “Беране” су играли нерјешено 1:1. Ни у трећој утакмици на реновираном помоћном терену на Солилима између “Берана” и “Златибора” није било побједника – резултат је био 1:1. Екипа “Берана” је повела голом Николе Тмушића у 70. минуту, а “Златибор” је изједначио у 87. минуту голом Бабића.

У Б групи у четвртак је “Арсенал”, који је играо са другим тимом, побједио “Леотар” 2:1. Дан касније у нерјешено су играли “Леотар” – “Интернационал” (1:1), а јуче је у трећем колу А групе “Игало” побједило “Златибор” 3:0. Стријелци су били: Петар Ђурковић у 34, Синиша Станисавић у 61. и Бошко Дујовић у 83. минуту.

У сутрашње полуфинале из А групе су се пласирали фудбалери “Игала” са првог и “Берана” са другог мјеста, а трећа је екипа “Златибора”.

Данас је у последњој утакмици Б групе “Арсенал” побједио “Инернационал” 4:0, головима Куча у 13, Кашћелана у 35, Бијелића у 68. и Ђуричића у 85. минуту.

Сутра у полуфиналу играју од 11:30 “Арсенал” – “Беране”, а од 14:00 сати “Игало” – “Леотар”. Финална утакмица на програму је у сриједу, 14. фебруара и планирано је, ако технички услови буду испуњени, да се игра под рефлекторима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here