Завршена конференција Дигитални маркетинг у туризму

У хотелу Палмон Беј (Palmon Bay Hotel & Spa)  у Игалу, овог викенда завршена је дводневна конференција Дигитални маркетинг у туризму, а све у оквиру ширег пројекта Туризам четири годишња доба (Four seasons tourism conferences), који, заједно са Пословном школом за паблик рилејшенс (public realtions), води водећа агенција нашег региона П.Р.А. д.о.о. из Београда. На конференцији су регионални водећи експерти за комуникацију и онлајн комуникацију и друштвене мреже директорима и запосленима у туристичкој привреди Херцег Новог и Бока Которске, представили најновије трендове, знања и вјештине вођења друштвених мрежа, израде сајтова, оглашавања на Гуглу (Google), снимања занимљивих и садржајних фотографија и видеа, и кроз примјере из своје праксе приказали како бити оригиналан и креативан у онлајн комуникацији.  Конференција је организована под покровитељстом Туристичке организације Херцег Новог.

Предраг Вујовић и Санела Пајазитовић

– Иако је сезона већ почела, задовољни смо одазивом привреде на Конференцији. Очигледно су хотели и ресторани, као и издаваоци смјештаја, схватили да морају да одвоје своје драгоцјено вријеме на едукацију у области дигиталног маркетинга. Туристичка организација Херцег Новог, као кровна организација туристичке привреде Херцег Новог ће се и даље бавити подизањем знања и вјештина својих чланова, како би  били још успјешнији. Овај пут у дигиталном маркетингу.

На конференцији је било осам предавача и тренера, Предраг Вујовић, водећи експерт за комуникације, Петар Травица и Санела Пајазитовић, онлајн експерти из Београда И Подгорице, о видеу је говорио Марко Митровић, о фотографији у онлајну Вања Шуберић Берберовић, Драган Петровић о друштвеним мрежама, а Борис Шуберић, оснивач сувернир схопа Пасара и Вук Чворо, оснивач цаффе ресторана Вагон из Зеленика су учесницима показали, на својим примјерима, како бити оригиналан и креативан.

Тренери на конференцији

– Под називомТуризам четири годишња доба, рекао нам  је Вујовић, покренули смо  серију конференција, процеса подизања капацитета туристичке привреде како би хотели, ресторани, угоститељски објекти заиста имали четири годишња доба. Херцег Нови, Бока Которска, па и цијела Црна Гора, имају потенцијале за то. И људске, и природне, и културне,  и историјске. Подизањем капацитета, знања и вјештина те потенцијале претварамо у резултате, рекао је проф. др Предраг Вујовић, директор Конференције и агенције П.Р.А.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here