Заказана 9. редовна сједница СО Херцег Нови за 25. јул

Предсједник СО Херцег Нови Иван Отовић заказао је 9. редовну сједницу локалног парламента за понедељак, 25. јул. На дневном реду је 21 тачка међу којима су предлози Завршног рачуна Буџета Општине Херцег Нови за 2021. годину и  Одлуке о ближим критеријумима за коришћење средстава текуће и сталне буџетске резерве.

Одборници ће разматрати и предлоге одлука  о регулисању друмског саобраћаја на територији наше општине,  о подизању спомен-обиљежја давањем назива улицама и путу ,  о давању сагласности на споразумно рјешавање имовинско-правних односа између Општине Херцег Нови и Жикић Драгице, као и о  измјени Одлуке о боравишној такси.

Предвиђено је стављање ван снаге Одлуке о Служби комуналне полиције и инспекцијског надзора.

На дневном реду предстојећег засиједања су извјештаји о раду предузећа:  Чистоћа ,  Водовод и канализација , Друштва за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре,  „Паркинг сервис Херцег Нови , Агенције за газдовање градском луком Херцег Нови, Комунално стамбено,  Агенције за развој и заштиту Орјена као управљача Парка природе Орјен, ЈУК Херцег фест, ЈУ Градска библиотека и читаоница Херцег Нови, ЈУ Градски музеј Мирко Коменовић и Галерија Јосип Бепо Бенковић , Спортски центар Игало,  Агенција за изградњу и развој Херцег Новог, као и план и програм рада за 2022. годину те Агенције.  Пред одборницима је и информација о остваривању примарне здравствене заштите на подручју општине Херцег Нови за 2021. годину.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here