Вукшић: Бићу одговоран глас српског народа у Влади, а Народна коалиција у Скупштини Црне Горе

Парламентарни избори 2023

Народна коалиција – Сложно и тачка одржала је завршни предизборни скуп у Грбљу. – Носилац листе Дејан Вукшић на скупу у Грбљу је поручио да је један од принципа Народне коалиције је очување породице.

-Има она прича, знате, када је човјек тражио срећу, и све оно што су му нудили и што данас чујемо од појединих политичара, па је тражећи ту срећу и то благо, пратећи ту мапу блага, обишао цијели свијет и потрошио цијели свој живот, и на крају је то благо пронашао испред своје куће, у свом окружењу. Тако и ми, у нашем Грбљу, у нашој Боки, немојмо тражити срећу на другим мјестима. Овдје је наша срећа, у нашем Грбљу, у нашој Боки.

Моји Бокељи, бићу одговоран глас српског народа у новој Влади, а Народна коалиција у Скупштини Црне Горе.“

Кандидат за посланика „Народне коалиције – Сложно и тачка“ и предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић казао је:

-Питају се како ћемо направити стабилну Владу, питају се како ћемо се изборити против организованог криминала, а ја им кажем да овако нећемо. Зато што се и данас свађају, ратују, пљују. И позвао сам их данас, а ми из Народне коалиције и одавде, позивамо напокон, људи Божији, на слогу. Не можемо побиједити мафију без слоге. Прво у друштву, а онда и у Скупштини и у Влади Црне Горе.  Данас видимо каква је та грађанска понуда. Пошто су нам причали како смо ми ретроградни, како желимо да се свађамао, како уништавамо Црну Гору, ево видите ових дана шта је тај грађански такозвани центристички блок. Ако неко није схватио да му кажемо, он је клинички мртав, али је зато жива Народна коалиција. Али је зато жива чиста и нова прича.

Грбаљ и Бока имају историјску прилику да напокон имају свије праве, искрене, часне, одлучне и храбре људе и у Скупштини Црне Горе, али и у Влади Црне Горе. Ако то не схватите сада, мислим да ће бити касно и онда ће вас представљати разноразни неискрени људи, казао је Милачић.

На скупу су говорили и Кандидати за посланика Владислав Дајковић, др Новица Станић, Маја Мршуља, Предсједница Демократске српске странке Драгица Перовић  и Предсједник општинског Одбора Демократске српске странке Иво Бајковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here