Вуканић у Котору окупио кандидате за кадетску националну селекцију

Селектор кадетске ватерполо репрезентације Црне Горе Ненад Вуканић окупио је у Котору кандидате за ватерполо репрезентацију Црне Горе. саопштено је из Пливачког и ватерполо савеза.

Под Вуканићевим вођством радиће Марко Милинић, Данило Рогановић и Балша Црепуља из „Приморца“, Страхиња Вранеш, Лука Ковачевић, Никола Дамјановић, Димитрије Милић, Љубо Сијерковић, Дарио Домазетовић, Ђорђе Копривица, Милош Никезић, Слободан Радановић и Лука Тодоровић из „Јадрана“, Павле Дабић и Лука Драговић из „Будве Будванске Ривијере“, Јован Поповић из „Никшића“ и Данило Савовић, Петар Брновић, Јакша Милановић, Андреј Андрић, Василије Мировић, Андрија Алексић, Сава Стаматовић и Андреј Голубовић из „Будућности“.

– У жељи да проширимо играчки кадар и дамо простора још неким кандидатима, један дио играча из састава, који је играо на Европском првенству у Подгорици је свјесно изостављен, а неки због обавеза са клубовима Будва и Kатаро у А1 лиги. Ова генерација наредне године има Свјетско првенство на Малти од 16. до 22.јуна и немамо пуно простора за тренирање сем школских распуста и продужених викенда. Недостаје нам девет играча на окупљању, који су такође у конкуренцији, Франета, Радић, Крута, Савић, Рајовић, Вичевић, Вранеш Стефан, Дурутовић и Пејовић –  Вуканић.

Ово је друго окупљање селекције до 16 година, прво је одржано у Будви.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here