Вуканић саопштио списак за Ускршњи турнир у Напуљу

Селектор кадетске ватерполо репрезентације Ненад Вуканић саопштио је јуче списак играча U15 (играчи рођени 2009. године и млађи) за припреме од 23. до 25. марта који ће бити одржан у Подгорици.

Oво је треће окупљање селекције која по завршетку припрема путује за Напуљ на Ускршњи турнир од 27. до 29. марта.  На турниру учествују репрезентације: Србије, Мађарске, Хрватске, Црна Горе и Италије.

На списку за припреме су: Страхиња и Стефан Вранеш, Љубо Сијерковић, Милош Никезић, Димитрије Милић, Андреј  Дурутовић (Јадран); Данило Рогановић (Приморац), Матија Франета, Лука Драговић (Будва), Јакша Милановић,  Данило  Савовић, Сава Стаматовић ,Андрија Алексић, Лука Новаковић (Будућност) и Данило Дармановић (Акватик Верде -Подгорица).

На списку су и три играча који су годину дана старији (јер то дозвољавају пропозиције) Никола Дамјановић (Јадран) и играчи Будућности, Петар Брновић и Андреј Голубовић.

На турниру у Напуљу  27. марта Црна Гора игра са Италијом, другог дана са Мађарском и 29. марта играју двије утакмице са Србијом прије подне и на крају турнира састају се са селекцијом Хрватске.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here