ВУЧЕТИЋ БЛИСТАО НА СТОНОТЕНИСКОМ ТУРНИРУ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ “ТОП 12”

Протеклог викенда у Подгорици је одигран стонотениски турнир „ТОП 12“ за млађе категорије, на коме су одличне резултате постигли Новљани Милан Вучетић и Ђорђе Раховић.

Турнир је био позивног типа, у суботу су наступали кадети и кадеткиње, као и најмлађи кадети и најмлађе кадеткиње, док су дан касније наступили млађи кадети и млађе кадеткиње.

На овом такмичењу је осмогодишњи Милан Вучетић, члан Стонотениског клуба “Нови“ освојио прво мјесто у категорији млађих кадета, док је у конкуренцији кадета освојио сребрну медаљу.

Вучетић је првог дана освојио златну медаљу за најмлађе кадете ( до 10 год) остваривши у седам одиграних мечева свих седам побједа (сваки меч се игра три добијена сета ) без изгубљеног сета.
Јуче је Милан наступио и у категорији за млађе кадете ( до 12 год); одиграо је 11 мечева, остварио девет побједа и освојио сребрну медаљу.

Тренер Бранко Цубовић истиче да овај успјех није дошао случајно јер, уз његов неспорни таленат, велику улогу игра стручан и педагошки приступ, и велика подршка управе клуба на челу са Ранком Боцом.

Од Милана стонотениска јавност и љубитељи стоног тениса у Црној Гори у наредним годинама могу очекивати озбиљније резултате и ван граница државе. Прва прилика је Новогодишњи турнир у Новом Саду који почиње у петак, поручио је Цубовић.

Допринос успјеху новских стонотенисера је дао и Ђорђе Раховић, који је освојио друго мјесто у кадетској конкуренцији.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here