НОВИ УГОВОР О САРАДЊИ ВПСЦГ

Ватерполо и пливачки савез Црне Горе и једна од највећих компанија у свијету за производњу базена Myrtha pools, потписали су двогодишњи уговор о сарадњи.

Myrta pools је стратешки партнер ФИНА (Свјетска асоцијација водених спортова), а овим споразумом, ВПСЦГ је ушао у одабрано друштво у коме се налази преко 20-так савеза овог спорта, као и неки од највећих хотелских ланаца Хилтон, Мериoт…

 -Велика нам је част што је једна од највећих компанија за произвoдњу и опремање базена у свијету, препознала ВПСЦГ као доброг партнера. Ово је још једна потврда да је ватерполо један од најбољих црногорских брендова, и да су наши сјајни резултати, из једне мале државе, итекако праћени и препознати у свијету. Трудићемо се да оправдамо повјерење које нам је указано, и да ће се наставити и у наредним годинама, на обострано задовољство“, поручио је после потписа уговора  предсједник  ВПСЦГ Ђуро Марић.

-Драго нам је што смо имали прилику да потпишемо уговор којим ВПСЦГ улази у нашу фамилију, и желимо да ВПСЦГ настави да постиже врхунске резулатате као и до сада и да буде велесила у воденим спортовима уз помоћ нових објеката на територији Црне Горе.”-казао је директор Myrta pools Томаз Бизајл

На крају  свечаности Дејан Марковић, представник компаније ВАМАР доо из Подгорице, која је заступник и консултант Myrta pools за Црну Гору, је  одржао кратку презентацију и упознао их са најновијим могућностима и ДЈелатностима компаније коју престављ, наведено је  у саопшттењи из ВПСЦГ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here